От малки запознаваме дечицата с новия, непознат и вълнуващ свят на науката и знанията чрез методики, съобразени с тяхната възраст.

Всеки ден ние подготвяме Вашето дете за ежедневните училищни занятия. Изпълняваме домашната работа, упражняваме предадените знания и дообогатяваме общата култура на малките чрез различни подходи и игри.

При предстоящи тестове и контролни работи учим интензивно за постигане на максимални резултати.

За екипа на MasterKids всяко дете е уникално и единствено, затова прилагаме индивидуален подход като заедно работим върху неговото интелектуално и емоционално развитие.

 

 

MasterKids предлага:

  • вземане/водене  от/до училище – за родителите, които нямат свободното време и възможност да вземат своето дете и да го доведат при нас, предлагаме собствен транспорт
  • храна – предлагаме разнообразна закуска, вкусен обяд и любимата следобедна закуска по избор на Вашето дете
  • допълнителни курсове по чужд език – курсове за интензивно обучение по английски език, съобразени с възрастта на Вашето дете: 6-7 годинки ; 2-3клас; 4-5клас
  • допълнителни индивидуални занимания с оглед интересите и нуждите на всяко дете
  • засилена подготовка по Български език и Математика за НВО за четвъртокласници
  • през времето за почивка организираме безброй забавни занимания съобразени с интересите на малките като настолни игри, развиващи ума, работилници, усъвършенстващи уменията на децата, образователни прожекции, отварящи въпроси за дискусия, игри и спортни занимания на открито
  • за всички, които обичат да спортуват, имаме тренировки по тенис на корт и плуване
 
Обучението на децата се води от квалифицирани специалисти в областта на образованието, като обръщаме внимание на всяко дете с индивидуален подход и отношение.
 

 

Занималнята предлага системна подготовка по учебната програма, съобразена с изискванията на Министерството на образованието.

 

За да бъдем максимално  полезни на родителите MasterKids предлага целогодишна занималня за Вашите деца.

 

Работно време

Работно време

Пон-Пет: 10am – 4.30pm
Съб: 9.30am – 3.00pm
Нед: 10.00 am – 3.00pm
Празници: почивни дни