MasterKids Language School

MasterKids Language School

MasterKids Language School

Искате Вашето дете да научи Английски език?

Запознайте се с MasterKids Language School – езиков център за подготовка, регистрация и провеждане на изпити за сертификати на CAMBRIDGE ENGLISH.

Изпитите се провеждат при нас, намясто, като локацията въобще не е непозната, а именно в любимия на всички Образователен център MasterKids.

Предлагаме целогодишно обучение по Английски език /от 1 октомври до 31 май всяка учебна година/ за деца и ученици от 4 до 14-годишна възраст.

Занятията се провеждат по възрастови групи, като нивото на владеене на езика се определя от квалифицирани преподаватели. Ако все пак не желаете Вашето дете да се яви на изпит от портфолиото на Cambridge English, то то ще получи сертификат за завършено ниво от MasterKids Language School.

А ето и нивата, по които вървим, за да научим така любимия и нужен на всички ни Английски език:

  • Започваме с първите три Cambridge English квалификации за най-малките (Young learners YLE): Pre A1 Starters, A1 Movers u A2 Flyers.
  • Продължаваме с първото ниво за ученици – A2 Key of Schools (KET for Schools)
  • И завършваме с второто ниво за ученици – B1 Preliminary for Schools (PET for Schools)

С MasterKids Language School може да бъдете сигурни в качествената подготовка и трайните знания на чвашето дете, което се доказва чрез:

  • Преподаване в малки групи (макс.8ч), което дава възможност за акцент и детайлност при всяко дете
  • Интерактивни методи на обучение, които правят всеки един урок по-забавен и разбираем, което от своя страна улеснява възприемането и утвърждаването на знанията
  • Квалифицирани преподаватели, даващи пълния набор от знания на Вашето дете, съчетавайки в тях топло и приятелско отношение и сигурност и стабилност при всяко ниво на комуникация
  • Най-съвременните методи, предлагани от Cambridge English, съчетани с принципите и методиката на MasterKids Language School, създават перфектната среда за всяко дете, което иска да знае и може!
Работно време

Работно време

Пон-Пет: 10am – 4.30pm
Съб: 9.30am – 3.00pm
Нед: 10.00 am – 3.00pm
Празници: почивни дни